5 Sprankelende Winterseizoen Outfits


De herfst is in volle gang en de winter is al om de hoek! De boomstronken zijn prominent aanwezig als aankondiging van het nieuwe seizoen. De wind wordt steeds kouder en de wandelingen door het bos laten ons verlangen naar de warmte van thuis. Hoog tijd om op zoek te gaan naar 5 sprankelende winterseizoen outfits!

Hoe ziet onze kledingkast eruit in dit seizoen? Oeps, daar staan wij weer voor de kledingkast, sommigen van ons zeggen “ik heb niets om aan te doen” of “wat moet ik aan doen met dit weer?” En sommigen van ons verlangen alweer naar de zomer, een lekker ongecompliceerd seizoen.

Ik herken dat gevoel, daarom geef ik jou enkele ideeën voor stijl met een aantal herfst/winter items van onze collectie. Alle items zijn van natuurlijke materialen en met liefde en zorg gemaakt. Bovendien zijn de items met respect voor dier, mens en milieu geproduceerd.

Ik heb als eerste look gekozen voor de Wunderwerk Polaroid Top met de Lara Rode Rok van People Tree. Beide items zijn gemaakt van biologisch katoen en de top heeft een voorpand deel van zuiver zijde. Draag deze outfit met college schoenen of instappers voor een casual look!

Outfit 1: Polaroid Top & Lara Rode Rok

Polaroid Top
Lara Rode Rok
De tweede look is de Wunderwerk Zwarte Kant Top met de Lara Rode Rok van People Tree. Draag deze outfit met hoge haken en je zult zien hoe je lichaamslengte wordt verlengt. Deze look is chiquer en is echt een statement makende look “Impress for succes”. Prachtige top met aan het voorpand open geweven kant!
Outfit 2: Zwarte Kant Top & Lara Rode Rok

Zwarte Kant Top

Lara Rode Rok

De derde look is de Polaroid Top met Gabrielle Rok van People Tree. Beide items zijn van biologisch katoen en voelen als verwacht lekker zacht. Deze outfit is een college look; vlot, jong en ongecompliceerd. Draag je deze look met korte laarsjes of met instappers.

Outfit 3: Polaroid Top & Gabrielle Rok

Polaroid Top

Gabrielle Rok

De vierde look is de Zwarte Kant Top met Gabrielle Rok. Een classic look met een opvallende overtuiging. Draag deze outfit met panty’s/kousen en instappers om je look nog meer te versterken!

Outfit 4: Zwarte Kant Top & Gabrielle Rok

Zwarte Kant Top

Gabrielle Rok

Mijn favoriete jurk is deze Turtleneck Groene Jurk van Wunderwerk. Echt een eye catcher met een ongelijk silhouet en toch erg vrouwelijk. Creëer de look die bij je past; draag je deze Turtleneck Groene Jurk met instappers, of met ballerina’s, hoge hakken of met korte laarzen. Ga lekker passen om te kijken welke look het beste bij je staat.

Outfit 5: Turtleneck Groene Jurk

Turtleneck Groene Jurk

INGAR heeft ook bijpassende accessoires die je look kunnen versterken.