De kleuren van het seizoen


Wij kijken allemaal uit naar de lente zonnestralen die de prachtige kleuren van de natuur manifesteren.

In onze winkel collectie zul je heldere primaire kleuren vinden zoals: helderrood, geel, heldergroen, kobaltblauw en fuchsia. Deze kleuren vind je ze in materialen zoals tencel, hennep, modal, chambray katoen en biologisch katoen.

Dit seizoen presenteren wij een nieuw merk, LANIUS.

LANIUS founder en ontwerpster Claudia is de kracht achter deze prachtige duurzame merk. Claudia Lanius is een innovator in de duurzame mode met een verantwoord missie.

De LANIUS-collecties zijn stijlvol, sportief en vooral feminien. Je voelt je meteen jezelf met een LANIUS-outfit. De stijlen, de materiaalkeuze en de kleuren zijn zorgvuldig samengesteld om je uit je comfort zone te doen waken en jezelf te laten zijn!

De prints en dessins van deze Seizoen roepen een midden jaren zeventig-vibe met romantische bloemen prints of abstracte dessins in de materialen. Het is een seductieve look met sportieve elementen die een frisse look uitstralen.

LANIUS gebruikt in de collecties materialen van een verantwoorde bron. De materialen van deze collecties zijn tencel, biologisch katoen en hennep. Tencel is zelf uitgevoerd in een transparante kwaliteit waardoor heel luchtig en aangenaam voelt, heel passend bij de thema van Natural Illusion.

De Lente-Zomer Collectie heeft vier thema’s: Natural Illusion, Yves Garden, Deep Ocean and Black Moon. Ieder thema heeft zijn eigen dessins en kleur palet.

LANIUS Dreamland Jurk
LANIUS Dreamland Jurk

De kleuren van Natural illusion thema reflecteren de zachte kleuren van de vroeg Lente Seizoen. Light roze, beige, wit, light koraal en geel maken van deze collectie een illusie van kleur, dessins en materialen.

LANIUS Yves Garden Print Jurk
LANIUS Yves Garden Print Jurk

Yves Garden thema bestaat uit uitgesproken kleuren en botanische dessins. Geïnspireerd door de Jardin Majorelle in Marrakesh. Intens groen, aardetinten, smaragd, onyx, kaki kleuren nadrukken deze collectie waardoor een fris en naturel look ontstaat met een glamour tintje.

LANIUS kobaltblauw Dreamland Rok
LANIUS kobaltblauw Dreamland Rok

De Deep Ocean thema is gedefinieerd door de kleuren van de zee donkerblauw, kobaltblauw, light blauw, lavendel, in combinatie met wit en off-white. De monochrome natuurlijk look van de stijlen straal zijn eigen dynamiek uit.

LANIUS Stripes Jurk
LANIUS Stripes Jurk

Black Moon Collectie is elegant en feminien. Kleuren zoals onyx, Parel, roze en siërra versterken de stijlen van deze collectie. De Lunaire impressie is gewichtloos.