Duurzame mooie vrouwenkleding, wat een verademing!


Wat een verademing, letterlijk en figuurlijk dat INGAR kleding verkoopt voor de bewuste vrouw. Onlangs kwam ik terecht bij Dutch & Dare waar Ingrid haar ecologische shop-in-shop INGAR heeft.

Meestal weet ik niet zo goed wat mooi bij me staat, maar daar heeft Ingrid geen moeite mee. Ze kiest zorgvuldig en zelfverzekerd wat setjes voor mij uit. Direct de eerste jurk al voelt heerlijk om mijn lijf, de stof is zacht en met de ketting die Ingrid erbij kiest, is de outfit helemaal af. Dit had ik niet verwacht! Maar het wordt me wel moeilijk gemaakt om een keuze te maken, want de tweede en derde outfit staan zeker zo mooi, misschien zelfs nog mooier. De outfits zijn zo totaal verschillend van elkaar, dat ik maar niet tot een keuze kom. Ik merk dat Ingrid er een goed oog voor heeft en het is een ontzettend lieve en rustige vrouw die goed de tijd voor je neemt.

Ik koop zelden kleding en als ik iets koop is het vaak tweedehands. Duurzame kleding heb ik in het verleden nog wel eens gekocht in Zutphen, maar veel keuze was er nog niet in trendy jonge vrouwenkleding. In de collectie van INGAR heb ik zoveel mooie items gezien van deze tijd, dat ik er haast hebberig van word. Ik ga denk ik voor wat ik het meest kan dragen, of toch niet?

Welke outfit zou jij voor mij kiezen?
Outfit 1

Top – Corey ecowhite top, People Tree

Broek – Indigo pants, Lanius

Outfit 2:

Jurk – Shelby jurk, People Tree

Christel Jansen, creator Biogondisch 

INGAR vind je in Breda, Sint Annastraat 21.

Voor wie kleding kiest die bij haar past en ademt door de natuurlijke stoffen.