Kleur de Lente!


De mooie, natuurlijke, frisse kleuren van de krokus zijn weer in opkomst en de zon begint langzaam wat meer te schijnen. De bomen krijgen weer wat kleur. Hierbij hebben we weer een nieuwe collectie aan kleding van de volgende merken.

People Tree

Zo hebben we van People Tree een collectie van jurken met fantasierijke prints die je laten dagdromen over de kleurrijke bloemenvelden.

Deze vrouwelijke stijlen zijn erg toegankelijk voor alle leeftijden en zitten vlot. People Tree is een Brits merk die qua pasvorm klein uitvalt. Houd bij het bestellen hiermee dan ook rekening en bestel een maatje groter!


WunderWerk

In de nieuwe collectie van WunderWerk zitten mooie, sportievere pasvormen met fleurige bloemenprints, felle kleuren en hier en daar wat lossere en ruimere modellen. Dit is de high-season collectie en zal eind mei in de winkel liggen. WunderWerk is een Duits duurzaam merk en de modellen sluiten qua pasvorm goed aan.

Armedangels

De collectie van Armedangels heeft rustige, klassieke kleuren zoals blauw en khaki en tegelijkertijd diep rode tinten. Armedangels gebruikt luchtige materialen zoals Tencel en biologisch katoen. Hierdoor zien de kledingstukken er fris en jong uit. Armedangels is een Duits duurzaam merk die makkelijk te dragen is door een brede leeftijdsgroep. De pasvorm van Armedangels valt normaal met uitzondering van enkele getailleerde modellen.


Rhumaa

Ook in de iconische collectie van Rhumaa zitten veel frisse kleuren zoals wit, lichtblauw en felrood. Rhumaa verwerkt in sommige modellen een print die geïnspireerd zijn door een kunstwerk van een artiest uit de Zuid-Afrikaanse townships.

De stoffen zijn zacht en comfortabel in het dragen. De pasvorm valt dit seizoen groot uit in met name de jurken. Kies dan ook voor je aankoop eerder een maat kleiner in plaats van groter dan normaal.


Skunkfunk

Skunkfunk heeft een frisse en vrouwelijke collectie met basiskleuren zoals wit, zwart en rood. Zomerse kleuren zoals lichtgroen en lichtpeach zijn ook aanwezig. Skunkfunk houdt echt rekening met kleine details zoals een rits, knoop of vouw in de jurk, die een leuke touch geven aan het model.

De modellen zijn passend voor elk karakteristiek silhouet, waardoor een maatje groter vaak aan te raden is. Kortom een mooi Spaans duurzaam merk met leuke details.


Re-Bello

Re-Bello is een Italiaans duurzaam merk dat verrassend genoeg beukenhout verwerkt in hun kleding gemixt met biologisch katoen. Qua kleur maken ze gebruik van blauwe nuances en een vrolijke koraalprint die op meerdere kledingstukken terugkomt. Re-Bello is een jong, groeiend merk met oog voor innovatie in de textielindustrie om de natuur zo min mogelijk te belasten. De pasvorm valt normaal en accentueert de vrouwelijke vormen!

Hiernaast hebben we ook de nieuwe collectie van de ondernemers die onze visie omarmen, met complimenterende accessoires zoals de tassen van Upcycled en MYOMY, de sieraden van MCODE, A Beautiful Story, Julia Otilia, Anna Janelle, Jessica Melis en Fugenzo. Ook hebben we een vrolijke collectie aan sjaals van Amor Collections.

Wees welkom bij onze winkel gelegen aan de prachtige St. Annastraat 21 te Breda.

Een vrolijke groet,

Ingrid

-Eigenaar INGAR